Mossuk meg és vágjuk ketté a nyulakat. Dolgozzuk össze a vajat, a zúzott fokhagymát, a borsot és a tárkonyt, majd kanalazzuk a nyulakba. El?melegített süt?be tegyük egy n
A mirigyeket el?ször tegyük hedeg vízbe egy órára. Ezután pár percig sós vízben f?zzük, majd tisztítsuk meg és daraboljuk fel.
Teggyük forrásben lév? vízbe egy kis id?re
Jól megmossuk és felcsíkozzuk a csirkemellet, majd bedörzsöljük sóval. Páclevet készítünk, vagyis jól összekeverjük a zúzott fokhagymát, a bort, a vizet és az olajat. A k
Megtisztítjuk, majd felvágjuk a halat. Sóval és borssal f?szerezzük, a lisztben pedig meghempergetjük, majd olajban aranybarnára sütjük.
A hagymát üvegesre pároljuk és h
A foglyokat megmossuk, takarékon néhány percig f?zzük és folyó víz alatt átöblítjük. Néhány percig sütjük 2,5 deci olívaolajban valamint a fokhagyma egy kis részét is hoz
A paprikát süssük meg, hogy bekormozódjon. Ezután tegyük egy zacskóba, fedjük le egy fél órára, majd ezután húzzuk le héját, magozzuk ki, és vékonyan hosszában vágjuk fe
A paradicsomot forrásban lév? vízbe tesszük, így könnyen le tudjuk húzni a héját. Ezután turmixgéppel keverjük össze. Kanalazzuk egy salátástálba ezt a paradicsomos massz
El?ször a szószt készítjük el. A vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd összepirítjuk az apró hússal, ezután pedig a felvágott répát rakjuk bele. Beledolgozzuk a lisztet, 5
Ugrás a lap tetejére >>