A banánt apróra vágjuk. A húslevest felforraljuk, hozzáadjuk a banánt és a Camparit, majd kissé elfőzzük.
Belekeverjük a homoktövis-zselét, sózzuk, borsozz
Tegyük turmixgépbe a csicseriborsót, a fokhagymát, a koriandert, a köményt, a tahinit, az olívaolajat, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd az egészet
A csicseriborsót csepegtessük le, tegyük egy fazékba, öntsük fel vízzel, hogy ellepje, és forraljuk fel. Kis lángon főzzük 1 órát. Szűrjük le, és tegyünk
Tegyük turmixgépbe a csicseriborsót, a fokhagymát, a koriandert, a köményt, a tahinit, az olívaolajat, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd az egészet
Tegyük turmixgépbe a csicseriborsót, a fokhagymát, a koriandert, a köményt, a szezámmagot, az olívaolajat, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd az egé
A paradicsomot mártsuk forró vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját. Magozzuk ki és kockázzuk fel.
Az olívaolajon süssük a húst 2 percig, majd dolgozzu
Kockára vágjuk az uborkát, az olajbogyókat félbe, összekeverjük őket a többi hozzávalóval, végül halételekhez fogyasztjuk.
Szőlőt lecsurgatjuk, kettévágjuk és kimagozzuk, majd a hozzávalókkal összekeverjük. Poharakban, búzacsírával tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>