A hagymát apróra vágjuk, a citromfüvet, a gyömbért és a thai gyömbérgyökeret meghámozzuk. A csilit kimagozzuk, és az egészet turmixgépben pépesítjük. A mogyoróolajat serp
?röljük fel a mogyorót. Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, és a chilipaprikát. Gyömbért reszeljük finomra.
Lábasban forrósítsunk fel olajat, és addig süssük meg be
Tegyük a tejbe a kettévágott vaníliarudat. F?zzük fel, majd pihentessük néhány percig. Ezután pedig emeljük ki a vaníliarudat.
Verjük fel a tojások sárgáját a porcukorra
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. M?anyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a h?t?szekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
A s?rített tejet felforraljuk a porcukorral és a vaníliarúd belsejével. Addig melegítjük, amíg a cukor felolvad.
Az étcsokoládét összetörjük, felolvasztjuk a s?rített t
A felaprózott fügét és a felcsíkozott sonkát a vajon addig pároljuk, amíg a gyümölcs jól megpuhul. Ezután felöntjük a tejszínnel, sózzuk, a cukorral és a szerecsendióval
150 g fügét meghámozunk és kockára vágunk. A paradicsomlevet felforraljuk, beletesszük a fügét és tovább f?zzük. Hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, és még 10 perci
Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a hagymát, a fokhagymát, és pirítsuk 5 percig. Adjuk hozzá a paradicsomot, a málnacetet, a barna cukrot, a Worcester-szószt, a folyéko
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom