Meghámozott körtét felkockázzuk és citromlével, fahéjjal és cukorral marinírozzuk. Szőlőt félbevágjuk, magot kiszedjük, és mindezt belekeverjük a salátába. Tejszínhabbal
Feldarabolt körtét a hozzávalókkal jól összekeverjük, poharakba töltjük és megszórjuk búzacsírával.
Az articsókákat, a fokhagymát, az olívaolajat, a köményt, a citromhéjat, az apróra vágott petrezselymet, a sót és a borsot mind beletesszük a turmixgépbe, majd simára mix
Egy serpenyőben pároljuk a cukkinit addig, míg puha nem lesz, majd tegyük át a turmixgépbe, és rakjuk még bele a fokhagymát, a kapribogyót, a tejfölt, az olajat, a sót és
A paprikákat tegyük egy tepsibe, és magas hőmérséklet süssük feketére. Mikor elkészül, tegyük át egy tálba, fedjük le, és hagyjuk 20 percet állni. Ezt követően bontsuk ki
A gombát, hagymát, vegyes zöldségeket felaprítjuk. Először megpirítjuk a cukrot kevés zsírban, majd beletesszük az előzőleg feldarabolt zöldségeket, és babérlevéllel, bor
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a csípős paprikakrémet, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Am
Pirítsuk meg a hagymát olajban, adjuk hozzá a zellert, paprikát, és pirítsuk még 2 percig. Tegyük hozzá a víz és a kukoricaliszt kivételével az összes többi hozzávalót és
Ugrás a lap tetejére >>