Az aszalt sárgabarackot éjszakára beáztatjuk a fehérborecet felébe. Leszűrjük, lecsöpögtetjük, majd az ecetet felforraljuk. A sárgarépát és a karórépát és a hagymát megpu
A mogyoróhagymát megpucoljuk és finomra vágjuk. A zöldséglevest és a hala alaplevet felforraljuk a sherryvel, a babérlevéllel és a mogyoróhagymával, majd a felére főzzük.
A tojásokat sós vízben keményre főzzük, majd a sárgáját összetörjük és a kefirhez keverjük a cukorral, sóval és a felaprózott snidlinggel együtt. Ezután a feldarabolt feh
A papaját kimagozzuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Az elnegyedelt paradicsomokat, a fokhagymát, a lilahagymát és a chilipaprikát egy mozsárban összetörjük, majd
A tojások sárgáját, a citromlevet, a mustárt turmixgépben simára keverjük. A forró, olvasztott vajat belecsorgatjuk, és addig keverjük, amíg besűrűsödik. A cayenne-borssa
Fokhagymát dinszteljük meg a szezámolajban, és adjuk hozzá a gyömbért. Ezután öntsük hozzá a többi hozzávalót is. Keverjük össze, és főzzük 10 percig. Hagyjuk kihűlni, ma
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom