Nyárssal szúrjunk bele több helyen a padlizsánba, és süt?ben süssük a paprikával együtt 25 percig, majd hagyjuk kih?lni.
Hámozzuk meg a paradicsomot, vágjuk négyfelé, m
Egy tálban összekeverjük a majonézt, a savanyított, kapros relish-t, ízlés szerint f?szerezzük.
Az alma héját levágjuk, kimagozzuk, és sóval és cukorral ízesített vízben megf?zzük. Utána áttörjük, a lekvárhoz keverjük, felengedjük az alma levével, és sót és cukrot a
A f?tt tojásokat a kolbásszal és a lereszelt sajttal együtt ledaráljuk, majd mustárt és pirospaprikát keverünk hozzá. Ha túl s?r? adjunk hozzá kevés tejszínt. A túrót sim
Egy csöpp olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát és paprikát, majd kiszedjük ?ket (nem lesz rájuk szükség), majd beletesszük az összes többi hozzávalót, és elkészít
A hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálaljuk. M?anyag zacskóban rúd formájában akár egy hétig is el áll a h?t?szekrényben.
Lefagyasztva 3 hónapig eltartható.
A vöröshagymát és a póréhagymát megtisztítjuk, a csilipaprikát megmossuk, majd felaprítjuk ?ket. Az olívaolajat felforrósítjuk, a zöldségeket megpároljuk. Felöntjük a zöl
Tegyük konyhai robotgépbe a köményt a fokhagymát és az articsókát. Olívaolajjal b?ségesen locsoljuk meg. Turmixoljuk, majd f?szerezzük sóval- borssal.
Egy nagyobb salátá
Ugrás a lap tetejére >>