A halalaplevet, 2 dl vizet, lisztet összeforraljuk, hozzáadjuk a kaprot, végül a fűszereket.
A kaprot vágjuk apróra. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, keverjük bele a kaprot, engedjük fel 2 dl vízzel, vagy húslével. Sózzuk, cukrozzuk, és tegyünk bele eg
A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A sonkát felkockázzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk egy serpenyőben, majd a hagymát, a fokhagymát és a sonkát megpirítjuk rajta
A besamel mártást és a tyúkhúslevest elkeverjük, felforraljuk, és felére főzzük.
A ringlit és a kapribogyót lecsöpögtetjük és apróra vágjuk. A citromlevet a mártáshoz ke
A vajat megolvasztjuk, és rászórjuk a lisztet. Amikor habzik, ráöntjük a húslevet, pár percig főzzük, hozzáadjuk a mustárt, a kapribogyólevet, és sózzuk, borsozzuk. Belek
A kimagozott, meghámozott almát lereszeljük, majd annyi vízben megfőzzük, amennyi épp ellepi. Ezután a fele tejföllel elkevert lisztet lassan hozzáadjuk, összeforraljuk,
A cukrot folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. A citromlikőrt és a citromlevet kis lábosban felmelegítjük, majd hozzáadjuk a mangólevet és a karamellizált cukrot
Megolvasztjuk a vajat, rátesszük a cukrot és folyamatos kevergetés mellett karamellizáljuk. Hozzáöntjük a rumot és sűrűre főzzük. A végén elkeverjük benne a tejszínt.
Gr
Ugrás a lap tetejére >>