A joghurtot összekeverjük a mézzel, ananászlével és citromlével, majd hozzáadjuk a gyömbért is. Az ananászt felaprítjuk, és belekeverjük.
Hidegen, sült húsokhoz tálalju
A paprikát magját eltávolítjuk, majd húsukat áttörjük. Sózzuk, a fűszerpaprikával ízesítjük, és felöntjük a borral. Összeforraljuk, kihűtjük, és már kínálhatjuk is.
Keményre főzzük a tojásokat, majd kettévágjuk őket és kikaparjuk a sárgáját. Ezt keverjük el a mustárral, ecettel, egy kevés hagymával és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Tojássárgákat gőz felett, kevergetés mellett habosra keverjük a tejszínnel, hozzáadjuk a vajat, és ha besűrűsödött citromlével és sóval ízesítjük.
Verjük fel a tojássárgáját a citromlével és a hideg vízzel. Adjuk hozzá a sót és a borsot. Keverjük 5 percig, míg besűrűsödik. Adjuk hozzá a vajat és kevergessük tovább.
A tejszínt és a tojás sárgákat összeöntjük, sózzuk, borsozzuk, és ezeket habosra keverjük. Ekkor hozzáadjuk az előzőleg felolvasztott vajat, és a fél citrom kicsavart lev
A csontlevet fözöüstbe öntjük,belerakjuk a tojássárgákat és félig telt fazék fölött sürüre verjük.A gözröl levéve vajdarabkákat teszünk bele,könnyedén összekeverjük.Sóval
A vajat olvasszuk fel, és tegyük félre. Egy gyorsforralóban keverjük el a tojásokat a tejszínnel, és kis lángon habverővel keverjük habos masszává. Vegyük le a tűzről, és
Ugrás a lap tetejére >>