A lisztet megpirítjuk a vajban, hozzáadjuk a halalaplevet, darabolt gombát, tejszínt, petrezselymet, fűszereket, és jól összefőzzük.
Az összevágott hagymát pároljuk meg a diónyi vajban, majd dolgozzuk hozzá a vékonyra szeletelt gombákat. Pirítsuk 4 percig, majd keverjük hozzá a bort. Főzzü
A gombát tisztítsuk meg, és forrázzuk le. Vágjuk apróra, majd a zsírban a reszelt hagymával pároljuk puhára. Szórjuk meg a liszttel, keverjük el, és engedjü
A gombát szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet, majd forró olajon puhára pároljuk. A lisztet belekeverjük egy pohár vízbe. A csontlét
A felszeletelt hagymát olajon megdinszteljük, majd felöntjük fél deci vízzel, és készre pároljuk. Eközben a felcsíkozott gombát vajon megpároljuk, és a hagy
A fokhagymát megpucoljuk és sóval mozsárban megtörjük. Az olívaolajban a citromlével és a zöldséglevessel simára keverjük. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadj
A gránátalmát félbevágjuk, kanállal kikaparjuk a húsát. A hagymát finomra vágjuk. A csilit megmossuk, kimagozzuk és apróra szeleteljük.
A petrezselymet megm
A bechamelhez hozzáadjuk a tejszínbe kevert tojás sárgáját, majd a reszelt sajtot. A vajat apróra vágva beleszórjuk, vagy belemorzsoljuk a mártásba és megsóz
Ugrás a lap tetejére >>