Forrósítsuk fel a barbecue-t. Tegyük a grillre a padlizsánokat, és süssük őket 15 percig. Tegyük félre, és hagyjuk kihűlni. Húzzuk le a héjukat. Robotgépben keverjük össz
Egy fazékben keverjük össze a céklát, a hagymát, a cukrot, az ecetet, a narancslevet és a fahéjrudat. Kis lángon főzzük. A maradék fűszereket tegyük egy kendőbe, kössük ö
Tegyük turmixgépbe a csicseriborsót, a fokhagymát, a koriandert, a köményt, a tahinit, a csilit, az olívaolajat, a fél citrom levét, a sót és a borsot, majd az egészet mi
Forraljunk egy fazék vizet, a paradicsomok héját metszük be, és mártsuk a forró vízbe 10 másodpercre. Vegyük ki, és tegyük hideg víz alá, húzzuk le a héját, magozzuk ki,
Egy tepsiben süssük meg a sütőtök darabokat kevés olajjal, és sóval-borssal fűszerezve. Mikor megsült, tegyük át a turmixgépbe, rakjuk még bele a fokhagymát, a gyömbért,
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép forog lassan be
Vegyítsük el a dióval a sót, a korianderlevelet és a borecetet. Adjuk folyamatos keverés közben a húsleveshez, majd keverjük bele a felaprított vöröshagymát és fokhagymát
A tojások sárgáját és a porcukrot vízgőz fölött habosra keverjük. Hozzáöntjük a tejszín felét és krémesre keverjük. Belekeverjük a gesztenyepürét, majd lehűtjük. Hozzáadj
Ugrás a lap tetejére >>