A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. A fokhagymát apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpeny?ben, a koriander-magokat kissé szétnyomjuk, és a hagymával, fokha
A krumplit héjában megf?zzük, meghámozzuk, majd lereszeljük. Az összepréselt fokhagymát, a f?szereket, a kefirt és a burgonyát összeturmixoljuk. Eközben a hagymát megtisz
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon félig megpároljuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, és megpirítjuk. Rászórjuk a
Egy tálban kikeverjük a vajat, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felaprózott hagymát. Az egészt egy alufóliára tesszük, hengert formázunk bel?le, majd mélyh?t?be te
A vastagon felszeletelt hagymát olajban 15 percig sütjük, majd hozzáadjuk az ecetet, lisztet és sót. Felf?zzük, majd kínálhatjuk is.
A halfilét miután ecetes, sós vízben megf?ztük hagyjuk kih?lni. A tojás sárgákat, citromlevet, egy kevés sót, 2 dl olajat csomómentesre keverünk. Felkockázzuk a f?tt hala
Chilit forró vízzel leöntjük, és 1 óráig áztatjuk, majd lecsöpögtetjük. Ezt követ?en a fokhagymával, koriandermaggal, kétféle köménymaggal és sóval tálba tesszük, és krém
?röle mustármagokat az ecettel és a citromlével együtt üvegtálba összekeverjük, hagyjuk megduzzadni. 7 óráig szobah?mérsékleten állni hagyjuk.
Tárkonyt, sót, fekete bors
Ugrás a lap tetejére >>