A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk. A fokhagymát apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, a koriander-magokat kissé szétnyomjuk, és a hagy
A krumplit héjában megfőzzük, meghámozzuk, majd lereszeljük. Az összepréselt fokhagymát, a fűszereket, a kefirt és a burgonyát összeturmixoljuk. Eközben a h
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon félig megpároljuk. Rátesszük a szeletekre vágott gombát, ráhintjük a felaprított petrezselyemzöldet, és megpirítju
Egy tálban kikeverjük a vajat, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a felaprózott hagymát. Az egészt egy alufóliára tesszük, hengert formázunk belőle, majd m
A vastagon felszeletelt hagymát olajban 15 percig sütjük, majd hozzáadjuk az ecetet, lisztet és sót. Felfőzzük, majd kínálhatjuk is.
A halfilét miután ecetes, sós vízben megfőztük hagyjuk kihűlni. A tojás sárgákat, citromlevet, egy kevés sót, 2 dl olajat csomómentesre keverünk. Felkockáz
Chilit forró vízzel leöntjük, és 1 óráig áztatjuk, majd lecsöpögtetjük. Ezt követően a fokhagymával, koriandermaggal, kétféle köménymaggal és sóval t
Őröle mustármagokat az ecettel és a citromlével együtt üvegtálba összekeverjük, hagyjuk megduzzadni. 7 óráig szobahőmérsékleten állni hagyjuk.
Tárkonyt,
Ugrás a lap tetejére >>