A szardellát, majd a kapribogyót lecsöpögtetjük és apróra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és felaprítjuk. Egy serpeny?ben felforrósítunk 4 ek. olívaolajat, és a fokhagym
A zselatinport kevés langyos vízben feloldjuk, majd folytonos keverés mellett a besamelmártáshoz adjuk. Sz?r?ruha segítségével lesz?rjük, majd amikor kih?lt, belekeverjük
A turmixgépbe tesszük a babot, a fokhagymát, az elnegyedelt hagymát, a tyúkhúslevest, az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután kézzel b
A turmixgépbe tegyük bele a babot, a fokhagymát, a csilit, a bazsalikompestot, az olajat és a citromlevet, majd az egészet mixeljük simára. Az így kapott mártás kanalazzu
Rántást készítünk 5 dkg vajból, és lisztb?l, ezt felöntjük a húslével, és a fehérborral, sózzuk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a tojás sárgával kevert t5ejszínt, citromma
A felaprózott hagymát a vajjal és a liszttel megpirítjuk, majd hozzáöntjük a bort, és 15 percig így f?zzük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejszínnel, és már kínálh
A vaj felét felmelegítjük, rászórjuk a lisztet, felöntjük a vízzel vagy levessel. Sóval, borssal ízesítjük, belekeverjük a tojássárgáját, majd állandóan kevergetve bes?rí
A petrezselymet és a gombát összevágjuk, eközben a bort és a mártást összeöntjük és elkezdjük f?zni. A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, és összevágjuk. Kis id? eltéré
Ugrás a lap tetejére >>