A dióolajat összekeverjük a balzsamecettel. A f?szernövényeket megmossuk, lecsöpögtetjük, majd a leveleket lecsipegetjük. Apróra összevágjuk és az öntethez keverjük. Sózz
A rizsborecetet elkeverjük az olívaolajjal, hozzáadjuk a dijoni mustárt és a mézet. Addig keverjük, míg a méz feloldódik. Sózzuk, borsozzuk.
Kit?n?en illik salátákhoz, g
A tormát hámozás után lereszeljük és leforrázzuk (ez elveszi az erejét). A levét lesz?rjük és összekeverjük az er?levessel, sóval, ecettel és cukorral ízesítjük.
Keverjük össze a cukrot, a rizsecetet és a vizet, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, majd adjuk hozzá a csilit, a gyömbért, a fokhagymát, és f?zzük kb. 15-20 p
Mustárt az ecettel együtt habver?vel felverjük. Olajat hozzáöntve tovább verjük, és a mirint is beledolgozzuk. Kész mustárszószt üvegbe rakjuk, és néhány óráig állni hagy
Dobjuk a szilvát egy lábosba. Öntsünk hozzá 1/4 csésze vizet, és a kukoricaliszt kivételével a többi hozzávalót. F?zzük 5 percig. Tegyünk egy kis vizet a kukoricaliszthez
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom