- elkészítése ugyan azon a folyamaton alapul, mint a meggymártásé, csak itt 0 meggy helyett cseresznyét használunk és, hogy a mártás ne legyen savanykás a tejfölt, tejszí
Az almát cukros vízben puhára f?zzük, majd lesz?rjük, és pürésítjük. Kis tálkákba tesszük, ízlés szerint még cukrozzuk, majd megszórjuk a cseresznyével. Végül 1-2 babapis
A gombát megtisztítjuk, felkockázzuk, majd sóval és citrommal ízesített vízben puhára pároljuk. Lesz?rjük, és megvárjuk amíg kih?l. A hagymát felaprítjuk, az alma héját l
A lekvárt elkeverjük a vízzel, és 5 percig f?zzük. Hozzáadjuk a f?szereket és a sherryt. Összef?zzük, és vaddisznóhoz vagy vadszárnyasokhoz tálaljuk.
Tegyük a turmixgépbe a céklát, a fokhagymát a koriandert és a gyömbért, f?szerezzük meg sóval-borssal, majd az egészet mixeljük simára. Adjuk még hozzá a joghurtot, a har
Vágjuk fel finomra az újhagymát és a fokhagymát. Vágjuk apró szeletekre a chilipaprikát. Daraboljuk apróra a paradicsomot, majd tegyük vissza a levébe. Vágjuk finomra a k
A kagylókat megmossuk, a zártakat forró fehérborban megf?zzük, amíg szétnyílnak. A zártakat kidobjuk. Kivesszük a kagylóhúst, a f?z?levet félretesszük.
A fokhagymát apró
A mustárt a mézzel, szójaszósszal, kaporral és a cukorral összekeverjük. Jól illik a grillezett és sült halfilééhez, a tenger gyümölcseihez, valamint a lazachoz.
Ugrás a lap tetejére >>