Fogunk egy lábost, beletesszük a feldarabolt tyúkot és a zöldségeket, majd felöntjük három liter vízzel. Az egészet puhára főzzük, majd leszűrjük. A lé e
A zöldbabot főzzük meg a levesben, majd turmisoljuk össze a tejszínnel és a szezámmagg. Főzési idő: 30 perc.
A szilvát magozzuk ki, és egy kevés vízben pároljuk meg. Törjük át, majd engedjük fel 6-7 dl vízzel. Ízesítsük cukorral, szegfűszeggel, sóval, és forralju
1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük a csontot és a zöldségeket. A tarhonyát zsiradékban pirítjuk, apróra darabolt hagymát, petrezselymet, pirospap
A borjúcombot előkészítjük, felaprítjuk, majd másfél liter vízben feltesszük a tűzhelyre. A zöldséget előkészítjük, felaprítjuk majd a levesbe helyezzü
Tésztához: Turmixban keverjük össze a lisztet és a tárkonyt kevés sóval. Keverjük össze a tojást, tojássárgáját, olajat és 2 ek. vizet. Turmix működése
A gombát tisztítsuk meg, és vágjuk szeletekre. A tojássárgáját verjük fel kissé a tejszínnel, majd a gombát pároljuk meg az olajon. A vajat habozásig hevít
Tisztítsd meg hártyáiról a húst, majd szűrőkanálban forrázd le. A felforrósított zsiradékon fonnyaszd meg a felaprított vöröshagymát. Dobd bele a kis kock
Ugrás a lap tetejére >>