A húsokat lábosba tesszük, és húslevest készítünk belőlük. Ezután házi tésztát készítünk, amelyet megtöltünk a darált húsokkal, a gombával, sózzuk,
Tisztítsuk és mossuk meg a zöldségeket, majd karikázzuk fel.
A vajon kezdjük el sütni az összevágott zöldségeket, majd helyezzünk rá fedőt és takarékon p
1,5 sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 óra hosszat főzzük. A tisztított babot néhány órán át vízbe ásztatjuk, külön lábosba megfőzzük és felön
A babot előző nap áztassuk be vízbe, majd főzzük puhára a kockára vágott zöldségekkel és a kolbásszal vagy hússal. A zsírból és a lisztből készítsünk
Az aprólékot megmossuk és összevágjuk. 1,5 l sós borsos vízben a zöldségeket puhára főzzük. Rántást készítünk zsírból, lisztből, petrezselyem hozzáad
A csirkét megmossuk és összevágjuk, a zöldségekkel, sóval, borssal csirkelevest főzünk, majd leszűrjük. A csirkemellet lefejtjük a csontról és összevágjuk
A feldarabolt csirkét egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, sózzuk, majd főzni kezdjük. A habot a tetejéről lekanalazzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt rép
Tisztítsuk meg, jól mossuk át, majd vágjuk fel a csirkéket és adjunk hozzá 3 liter vizet. Ha felfőtt fölözzük le a habját és tegyük bele a megpucolt és fé
Ugrás a lap tetejére >>