A tököt és a burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk.
A finomra vágott hagymát és a póréhagymát, valamint a zúzott fokhagymát olívaolajon megpároljuk. Ezut
Daraboljuk fel a sütőtökhúst és tegyük a levesbe. Adjuk hozzá az összevágott hagymást is. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ha felfőtt helyezz
A hagymát és a fokhagymát vágjuk durvára. A burgonyát és a sütőtököt hámozzuk meg, és kockázzuk fel. A vajat és az olajat melegítsük fel, majd tegyük be
A sütőtököt magozzuk ki, és vágjuk cikkekre, majd tegyük őket tepsibe, olajozzuk, és fűszerezzük sóval-borssal. Előmelegített sütőben készre sütjük. A
Pucoljuk meg a tököt, magozzuk ki, vágjuk kockákra, sós vízben pároljuk meg, majd csöpögtessük le. Botmixerrel pürésítsük és adjuk hozzá a tejet, valamint
A felaprózott szalonnát megpirítjuk, a pörcöket kiszedjük, majd a zsiradékban megpirítjuk a felkarikázott hagymát. Ezután sózzuk, felöntjük 8 deci vízzel,
A húsból, csontból és zöldségekből levest főzünk.
A csontot feltesszük főni. Ha felforrt, lehabozzuk, majd belekeverjük a paradicsompürét, hozzáadjuk a z
A csülköt feltesszük főni, majd ha már félig megpuhult, hozzáadjuk a hagymát és a beáztatott babot. Amikor a csülök megpuhul, kivesszük és feldaraboljuk. Ek
Ugrás a lap tetejére >>