A spárgákat megmossuk, megtisztítjuk és ujjnyi hosszúságú darabokra vágjuk. Sózott, enyhén cukrozott forró vízben addig főzzük, míg puha nem lesz. A vajhoz
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk benne. A spárgát és a répákat feldaraboljuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal
Sós forrásban lévő vízben megfőzzük a rizst, leszűrjük és lecsöpögtetjük. A répát megtisztítjuk és lereszeljük, a spárgát pedig darabokra vágjuk.
A
A levest forraljuk fel, a spárgát mossuk meg, vágjuk félbe, és főzzük a levesben 5 percig, aztán vegyük ki, és tegyük félre. A rákokat tisztítsuk meg, és m
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntjük a borral
A hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd beleszórjuk a zsázsa szárai
A hagymákat az olajban megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd beletesszük a spenótot. 2-3 percig főzz
Pároljuk meg a spenótot és a vöröshagyát. Adjuk hozzá a burgonyát, a levest. Ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval. Turmixoljuk simára, és tálaljuk zs
Ugrás a lap tetejére >>