A zöldségeket az alaplébe tesszük, és forrástól számított kb. 20 percig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak. Ezután az egészet pürésítjük, sózzuk, borsoz
A felaprózott lapockát két liter vízben főzni kezdjük. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felszeletelt hagymát és az ecetet, majd ha teljesen megpuhult, besűrűs
A parajt átmossuk, vastag szárait és ereit levágjuk, és felaprítjuk. A hagymát óvatosan finoman apróra vágjuk, és felforrósított olajon üvegesre pároljuk.
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd szeletekre vágjuk. A húst és az uborkát kis kockákra vágjuk, majd összekeverjük a gombával, és az egészet a leveshez
Először a páclevet készítjük le. Annyi liter, ahány kg hús. Benne hosszában feldarabolt répa, bors, babérlevél, fokhagyma és sót, amit megfőzünk. Majd les
A húst és a zöldséget a vízben puhára főzzük, majd a levét leszűrjük. Ebben a lében megfőzzük az egrest (nem szabad megrepednie). Hozzáadjuk a petrezselyme
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a köményt, a koriandert, a narancshéjat és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alapléve
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt édesköményt, majd forrástól s
Ugrás a lap tetejére >>