A babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az alaplével,
Tisztítsd meg a zöldbabot, vágd falatnyi darabokra. Forrásban lévő csont- vagy zöldséglevesbe tedd.
A zúzott fokhagymát , majd a lisztet pirítsd világosra a
A zöldbabot lisztezd meg, vágd kis darabokra. Rakd forrásban lévő csont- és zöldséglevesbe.
Olajon pirítsd meg a fokhagymát, és a lisztet is, öntsd fel egy k
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, lábosba tesszük, és felöntjük hét dl. vízzel. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, majd addig főz
Pár csepp vizet öntünk egy lábasba, hogy a tej ne fusson forrás közben. Mikor forr, beletördeljük a száraz tésztát, sózzuk és puhára főzzük.
A tejet forraljuk fel a cukorral és a sóval, majd főzzük bele a tésztát.
A szikadt kenyeret felkockázzuk, ajd felolvasztott vajon egyenletesen körbepirítjuk. Majd ezt követően félrerakjuk és melegen tartjuk. A hideg húslevest, a tejsz
Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól szá
Ugrás a lap tetejére >>