Tisztítsd meg hártyáiról a húst, majd szűrőkanálban forrázd le. A felforrósított zsiradékon fonnyaszd meg a felaprított vörös
hagymát. Dobd bele a kis kockákra vágott húst, és gyakori keverés mellett pirítsd saját levében. Szórd rá az aprított
tárkonyt, kevés
sót és fedő alatt fél órán át párold. Add hozzá a tiszta hasonló méretűre vágott zöldségeket, öntsd fel fél liter
vízzel(vagy csontlével).Főzd addig míg puha lesz a hús és a zöldségek.Liszttel elkevert
tejföllel habard be, végül
mustárral és szűrt
citromlével ízesítsd pikánsra. Tálaláskor ügyelj arra, hogy legyen az asztalon
tárkonyecet, és
citromlé, hogy mindenki kedve szerint tovább savanyíthassa.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>