A felszeletelt hagymát és póréhagymát, valamint a zellert olívaolajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a húslevest, felfőzzük és hozzáadjuk a felszeletelt spárgát 5
A szárnyakat 1,5 l vízzel felöntjük, majd főzni kezdjük. Amikor forr, beletesszük a zöldségeket, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve, alacsony fokozaton f
A hagymát vágjuk apróra, és fonnyasszuk meg a zsírban. Szórjuk meg pirospaprikával, sózzuk meg, és öntsük fel egy kevés vízzel. A zöldségeket pucoljuk meg,
A paradicsomot forró vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk, kimagozzuk és felkockázzuk.
A pestó hozzávalóit turmixgépbe tesszük és jól összedolgozzuk.
A finom
A felszeletelt hagymát vajon megfuttatjuk, majd rászórjuk a lisztet, és felöntjük a tejjel. Kb. 20 percig így főzzük, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzáadju
Megtísztitjuk a salátauborkát, hosszába vágjuk félbe, magozzuk ki, majd szeljük le. A megpucolt hagymát szintén szeljük le, a fokhagymát kevés sóval összeap
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán át főzzük. Leszűrjük a levest, kockákra vágjuk a burgonyát és belefőzzük a levesbe. Rántást ké
A hagymát felaprítjuk, majd a Rama margarinon megpároljuk. A zöldségeket megpucoljuk, karikákra ill. kockákra vágjuk, majd a hagymához adjuk. Néhány percig sü
Ugrás a lap tetejére >>