A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert és a paradicsomot, majd f
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert, majd forrástól számít
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert és a csirkehúst, majd fo
Az olajba kevés lisztet szórunk, majd beletesszük a lereszelt tormát, és így kissé megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felaprózott hagymát, majd sózzuk, paprik
A sonkát felöntjük a húslevessel és a vízzel, felfőzzük, fedőt teszünk rá és egy órán át pároljuk. Ezután a borsót adagoljuk további egy órára főzni
A húst és a fűszereket egy lábosba tesszük, felöntjük másfél luter sós vízzel, majd forrástól számított 20 percig főzzük. Ekkor hozzáadjuk a felcsíkozo
A sóskát mossuk meg, és vágjuk durvára a datolyával együtt. A pálmaszívekről öntsük le a folyadékot, és vágjuk kis darabokra. Hevítsük fel az olajat a wo
A sóska leveleit mossuk meg, és vágjuk finomra, majd pároljuk meg a zsírban. Amikor már zsírjára sült, szórjuk meg 1 ek. liszttel, keverjük el, és engedjük f
Ugrás a lap tetejére >>