A beáztatott babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az
A babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az alaplével,
A gyöngytyúkot egészben tegyük fel 2 liter vízben főni. Adjuk hozzá a megpucolt zöldségeket, a hagymát, a babérlevelet, és főzzük puhára. Egy kanál zsírb
A gyümölcsöket megtisztítjuk, a nagyobbakat fel aprítjuk, és 1 liternyi forrásban lévő vízbe tesszük. 2- 3 percig főzzük, ízesítsd cukorral, fahéjjal, sze
A húst megtisztítjuk és összedaraboljuk. Az apróra vágott hagymát 5 dkg zsírban megpároljuk, megszórjuk a paprikával és hozzáadjuk a húst. Borssal, babérle
A felszeletelt répát a levesben felforraljuk, majd addig főzzük, amíg megpuhulnak. Ekkor hozzáadjuk a felaprózott bazsalikomot, majd az egészet leturmixoljuk. A t
A hagymát felszeleteljük, majd a Rama margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a sóskát, és kevergetve pároljuk. Vizet öntünk hozzá, beletesszük az ételízesítőt
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, aztán karikára vágjuk a hagymát, és zsírban pirítjuk. Beletesszük a sóskát, 3
Ugrás a lap tetejére >>