Az összes zöldséget tisztítsuk meg, és daraboljuk fel. A húst, a paprikát, a paradicsomot és a burgonyát vágjuk kockára, a hagymát finomra, a bacont kockára,
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, majd a meghámozott spárgát kockára vágjuk, meghintjük cukorral, és a levesbe fő
A spárgát felaprítva, enyhén sós, cukrozott csontlében puhára főzzük. Közben a vajból és lisztből világos rántást készítünk és ezzel a levest berántj
A spárgát megtisztítjuk, kemény részét levágjuk, majd feldaraboljuk. A vajat megolvasztjuk, kevergetés mellett beleszórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Amikor a
A spárgát turmixoljuk simára. Készítsük el a mártást, majd keverjük össze a spárgával, és sütőben 15 percig süssük.
Előkészület: 10 perc, főzési i
A spárga fejét levágjuk, szárait felaprózzuk. A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és így egy percig pirítjuk. Felöntjük az alaplével,
A spárga fejeket levágjuk, a többi részét a tejes levesben főzni kezdjük. Kb. 5 perc elteltével a spárga fejét is hozzáadjuk, majd néhány perccel később a
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, majd a meghámozott spárgát kockára vágjuk, meghintjük cukorral, és a levesbe fő
Ugrás a lap tetejére >>