A burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk, a szalonnának eltávolítjuk a bőrét és vékony csíkokra vágjuk.
A burgonyát negyed óráig lefedve pároljuk az alapl
Elsőként a kenyérkockákat félbe vágom, majd egy száraz serpenyőbe helyezem őket. Amíg a kenyér pirul, 1 fej vöröshagymát keskeny szeletekre vágok. Közben
Pucoljuk és mossuk meg a burgonyát. Mossuk meg és felezzük el a tököt, majd kanalazzuk ki a magokat. Pucoljuk meg a sárgarépát, a mogyoróhagymát és a fokhagym
Levest készítünk csontból, zöldségekből só bors hozzáadásával. Felszeleteljük a kelkáposztát, és rászűrjük a levest. Rántást készítünk lisztből é
A burgonyát megpucoljuk és szeletekre vágjuk. A finomra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre pároljuk, majd beledolgozzuk a borsót, a burgonyát és egy fél c
A paradicsomokat forró vízbe mártjuk és lehúzzuk a héját. Felöntjük a zöldséglevessel, felfőzzük és takarékon még további 10 percig rotyogtatjuk. Hozzád
A hagymákat a vajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet, és így még egy percet pirulni hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a csiperkét, a vargányát és az alaplevet,
A hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összes zöldséget, a főtthúst és a pürét. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 5 per
Ugrás a lap tetejére >>