A petrezselyemgyökeret, a zellert és a sárgarépát tisztítás után finomra csíkozzuk. Hozzáadjuk a cukorborsót és az egészet, kevés enyhén sózott vízben puhára főzzük, a le
A zsemlék héját eltávolítjuk és körülbelül 15 db tetszés szerinti szeletekre vágjuk. Forró vajban pirítjuk, majd sütőpapírra helyezzük. Az összedarabolt velőt vajon pirít
A gombát egy deci forró vízben 5 percig áztatjuk, majd felcsíkozzuk. A húslevesbe tesszük a gombát, a felszeletelt bambuszt, a húst, a garnélát, a felkarikázott hagymát,
A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott krumplit és a felcsíkozott zöldségeket. Néhány perccel később felöntjük a levessel, majd 10 per
Feltesszük főni a húst, és csak félfövésben tesszük bele a zöldségeket. Sózzuk és hozzáadjuk a félbevágott csípős paprikát. Lisztből és tojásból meggyúrjuk a tésztát, és
A fácánt tisztítás után fel daraboljuk és hideg vízben feltesszük főni.Forrás után bele tesszük a zöldségeket, a szegfűszeggel megtűzdelt hagymát, a fűszereket, és a hús
Különszedjük a fácán testrészét és a mellét. Feltesszük főni a húst a zöldségekkel. Beleteszünk egy kevés szerecsendiót, majd sózzuk. Levétel után belefőzzük a tésztát és
Előző éjszaka áztassuk be a babot annyi vízbe, ami jól ellepi. Aztán szűrjük le, majd ismét öntsük fel bőségesen vízzel és forrástól számított 1,5 órán át fedő alatt, tak
Ugrás a lap tetejére >>