A mandulát megpirítjuk, majd ledaráljuk. Ezután leturmixoljuk a fokhagymával, az alaplével együtt. Az ecettel és a borral ízesítjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. Végül
A mandulát megpirítjuk, majd ledaráljuk. Ezután leturmixoljuk a fokhagymával, az alaplével együtt. Az ecettel és a borral ízesítjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. Végül
Külön tálba tesszük a mazsolát és a kenyeret, majd mindkettőre vizet öntünk, és fél órát áztatjuk. Ezután kinyomkodjuk a kenyeret, és a mandulával együtt leturmixoljuk. F
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk. Ezután vissz
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a répát és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk. Ezu
Az alaplevet forraljuk fel, adjuk hozzá a fokhagymát, a citromfűszárat, 1 csilit és a kaffir lime leveleinek felét. Szűrjük le a levest, majd öntsük vissza az edénybe, fe
Először a salsa hozzávalóit egy tálban összeforgatjuk, ízlés szerint sózzuk, meglocsoljuk a lime levével. Ezután a kimagozott avokádókat a fokhagymával, a chilivel és a l
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, majd beletesszük a burgonyát és a zöldséglevest. Addig főzzük így lefedve, amíg a burgonya meg nem pu
Ugrás a lap tetejére >>