A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított édesköményt és az alaplevet. Forrástól számított 15 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
A hagymát az olajon negyed órát pároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit, a bort és az alaplevet. Lefedve forrástól számított 10 percig főzzük, majd az egészet l
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jókn
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kagylókat és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, a rossz kagylókat kidobjuk, a jókn
Három deci vízbe dobjuk a fahéjat, felforraljuk, majd besűrűsítjük a két kanál vízzel elkevert keményítővel. Felöntjük a borral, majd a cukorral elkevert t
A fokhagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rákot és a bor felét, majd lefedve kb. 5 percig főzzük. Ezután leszűrjük, és hozzákeverjük a maradék bort és
A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és egy perc múlva felöntjük az alaplével. Beleszórjuk a felszeletelt zellert, majd forrástól számít
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrás után beledobjuk a salátát és az újhagymát, majd 1-2 perc múlva félretesszük. Amint k
Ugrás a lap tetejére >>