A hagymákat a vajon megfonnyasztjuk, majd megpirítjuk rajta a lisztet, és felöntjük az alaplével. Hozzáadjuk a gombát, majd forrástól számított kb. negyed ór
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát és a felcsíkozott paprikát. Néhány percig pirítjuk, majd a felkockázott b
A lisztből világos rántást csinálunk, majd hozzáöntünk 1 liter vizet, és beletesszük a paradicsompürét. Az egészet elkeverjük, majd sózzuk, a cukorral íze
A zöldségeket megtisztítjuk, elnegyedeljük, majd egy lábosba tesszük a csirkeaprólékkal együtt. Felöntjük vízzel, sózzuk, és így készre főzzük. Eközben
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Hozzáadjuk a pirospaprikát és az összepréselt fokhagymát, majd
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel. Beletesszük a húsleveskockát, a fűszerekkel ízesítjük, majd forrni hagyjuk. Ekkor be
A marhahúst darájuk le, és keverjük el tojásfehérjével. Öntsük fel kb. 2 liter vízzel, adjuk hozzá a csontokat, sózzuk, borsózzuk, és tegyük fel főni.
M
A húst daráljuk le, és keverjük össze a paradicsompürével, a tojásfehérjével, és öntsük fel 2 liter vízzel. Tegyük bele a csontot, a zöldségeket, a hagym
Ugrás a lap tetejére >>