A kenyeret apóra daraboljuk, a fokhagymát megpucoljuk. Lábosban olajat forrósítunk, majd a sonkát és a fokhagymát megpirítjuk. Beletesszük a kenyeret,hagyjuk, h
A fokhagymát megpucoljuk, a kenyeret vékony szeletekre vágjuk, a tojásokat felverjük. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a fokhagymát és a kenyeret. Me
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk.
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk.
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított negyed órát főzzük lefedve, majd az egészet leturmixoljuk.
A krumplit megmossuk, meghámozzuk, felkockázzuk, egy lábosba tesszük, és hozzáöntünk nyolc deci vizet. A borsot és az ételízesítőt a levesbe tesszük, majd a
Egy turmixgépbe tesszük a feldarabolt mandulát, a zsemlemorzsát és a fokhagymát, majd folyamatosan adagoljuk hozzá az olajat, és így turmixoljuk. Ezután felönt
A mandulát megpirítjuk, majd ledaráljuk. Ezután leturmixoljuk a fokhagymával, az alaplével együtt. Az ecettel és a borral ízesítjük, majd 2-3 órára hűtőbe
Ugrás a lap tetejére >>