A csülköt egy lábosba tesszük, teljesen puhára főzzük, majd kicsontozzuk, és feldaraboljuk. Eközben a babot is megfőzzük, majd hozzáadjuk a csülköt, és behabarjuk a tojás
A babot éjszakára beáztatjuk, majd másnap feltesszük főni a húslevesben. Eközben a felaprított hagymát megpirítjuk, beletesszük a feldarabolt gombát, a karikákra vágott v
A marhacsontból és a zöldségekből csontlevest főzünk, közben sózzuk, borsozzuk. A megolvasztott vajat és a lisztet elkeverjük, majd ezzel berántjuk a levest. A húsokat l
A húslevesben puhára főzzük a rizst, majd néhány kanál levest egy tálba teszünk. Hozzákeverjük a joghurtot, a lisztet, a tojást, majd az egészet visszatesszük a lábosba.
A csontot és a leveszöldséget vízzel felengedjük, majd megfőzzük.
A sampinyont és a hagymát felaprítjuk, vajat forrósítunk, majd megfuttatjuk rajta. Sóval és borssal íz
A megtisztított zöldség felét apróra vágod és olajon fonnyasztod.8dl vízzel öntsd fel,sózd,ízesítsd borssal,kakukkfűvel,fedő alatt főzd puhára.A többi zöldséget uborka gy
Felrakjuk 2 dl vízben a leveskockát. Olajban meg kell pirítani az apróra vágott fokhagymát, rászórjuk a lisztet és ezt felöntjük a húsleves-lével. Ráöntjük a tejet és meg
A megolvasztott vajon, üvegesre pároljuk a hagymát, majd hozzáadom a a kettészelt hosszába vágott fokhagymát. Adunk hozzá lisztet és egy kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>