A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd sózzuk, b
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a húst, a fahéjat, a gyömbért, a barackot, a mézet és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve, majd
Bográcsba belevágjuk a húst, felöntjük vízzel, hogy ne égjen oda. Ezután adunk hozzá még vizet, megszórjuk pirospaprikával és megsózzuk. Krumpli és száraz tésztát is tesz
A galambokat elnegyedeljük, majd sózzuk, és az olajon félpuhára pároljuk. Ekkor beletesszük a leveszöldséget, megszórjuk a liszttel, és felengedjük a vízzel. Így teljesen
Feldaraboljuk a galambot, majd az összevágott zöldségekkel együtt feltesszük főni. Lisztből és tojásból meggyúrjuk a tésztát, majd átreszeljük és hagyjuk száradni. Mielőt
Két paradicsomot tegyünk el, a többit pedig szabadítsunk meg a héjától. A paprikát kicsumázzuk, kimagozzuk, felkockázzuk és a felét tegyük el. Az uborkát pucoljuk meg, ka
A vargányát kb. 20 percre forró vízbe áztatjuk. Eközben a hagymákat a vajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet, és így még egy percet pirulni hagyjuk. Ezután hozzáadju
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a répát, a zellert, a pürét és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főz
Ugrás a lap tetejére >>