A hagymákat és a szalonnát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összes zöldséget és a pürét. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 5 percig főzzük l
A hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összes zöldséget és a pürét. Hozzáöntjük az alaplevet, majd forrástól számított kb. 5 percig főzzük lefedve. Ekkor bele
A főzőlé zsírját távolítsuk el. Készítsünk egy világos rántást, és engedjük fel a húslével. A tojássárgákat keverjük el a tejföllel, és öntsük a levesbe. Ne forraljuk már
A burgonya negyedet vékonyan felcsíkozzuk, a többit felkockázzuk, majd az olajon megpárolt hagymához adjuk. Néhány perc elteltével felöntjük a levessel és a borral, majd
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd for
A burgonyát és a hagymát hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. A fokhagymagerezdeket vágjuk félbe. Kevés olajon pároljuk meg a vöröshagymát és a fokhagymát. Tegyük bele a bu
A hagymákat, a chilit és a gyömbért az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, az alaplevet és a kókusztejet. Ezután belerakjuk a karfiolt és a krumplit, majd f
A hagymákat, a chilit és a gyömbért az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a fűszereket, az alaplevet és a kókusztejet. Ezután belerakjuk a karfiolt, a csicseriborsót és
Ugrás a lap tetejére >>