Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól számított kb. 50 per
Forraljuk fel az alaplevet, tegyük bele a csirkét. Közepes hőfokon kb. 12-15 perc alatt főzzük puhára. Vegyük ki a csirkemellet és tépjük darabokra. Újra forraljuk fel az
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a csirkehúst Addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, majd kimerjük a levesből a húst. Helyére a paradicsomo
A megtisztított csirkehúst feldaraboljuk és a felszeletelt zöldséggel együtt 1 liter vízben feltesszük főzni, fűszer nélkül, csupán sót hozzáadva. Addig főzzük amíg a hús
A csirkemellet az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük az alaplevet, ma
A fokhagymát és a gyömbért pároljuk meg az olajon 1 percig. Öntsük fel az alaplével és keverjük bele a kukoricát. Adjuk hozzá a csirkedarabokat és a szójaszószt. Forralju
Gyümölcsöket kimagozzuk, felaprítjuk, héját lehúzzuk, citromlével megcsöpögtetjük, cukrot szórunk rá és állni hagyjuk. Túrót a tejjel simára keverjük és belekeverjük a gy
A csontokat 2 l vízben főzzük, figyeljünk arra, hogy lassú tűzön forrjon és időnként a habot, szedjük le a tetejéről. A mosott zöldségeket, fokhagymát, gombát, hagymát, p
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom