Vágjuk fel apróra a sonkát és a gombát, majd vajon práoljuk meg. Hozzáadjuk a kukoricát, sózzuk meg, fűszerezzük szerecsendióval és fehér borssal. Ehhez adj
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük az alaplével. Így forrástól számított 10 percig főzzük, ekkor beletesszük
Egy fazékba öntjük az olívaolajat, majd megpirítjuk benne a felaprózott fokhagymát. Ezután beletesszük a feldarabolt endíviát, majd kb. 5 perc elteltével fel
A kiolajozott fazékban megpirítjuk a felaprított vöröshagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és néhány perc után a feldarabolt endíviát is.
Az epret megmossuk és botmixerrel alaposan összekeverjük, aztán átszűrjük. Ezután hozzádolgozzuk a narancs- és szőlőlevet és a mézet, majd elkezdjük főzni
Megtisztítjuk, megmossuk a gombákat, majd vékonyan felszeljük, egy pár darabot pedig egészben elteszünk.
Az olívaolaj felén üvegesre pároljuk a feldarabolt ha
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, majd pár darab kivételével szeletekre vágjuk. A póréhagyma fehér végét felkarikázzuk, a vöröshagymát finomra vágjuk. A
A húst jól átmossuk, az inas és hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. Felforrt savón felforraljuk a húst, és átpirítjuk. A finomra vágott hagymát,
Ugrás a lap tetejére >>