Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet, a chilit és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól számított
A húst csontozzuk ki, húzzuk le a bőrt, és a húst vágjuk apróra. A wokban hevítsük fel az olajat, és a húst pirítsuk meg kis adagokban. Vegyük ki, és tartsuk melegen. A c
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal és az alaplé
A kolbászt az olajon megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat és a chilit tesszük, majd néhány perc múlva visszatesszük a kolbászt a paradicsommal és az alaplé
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét, a chilit és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főzzük. Ekkor
A hagymákat és a kimagozott chilit az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkehúst, az alaplevet és a bort. Forrástól számított 5 percig főzzük lefedve, majd beleszór
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpenyőbe tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig főzzük így lefedve. Ezután
A csirágot tisztítsuk meg, és kockázzuk fel. Főzzük puhára 1,5 liter sós, cukros, ételízesítős vízben. A vajból a liszttel együtt készítsünk rántást, adjuk hozzá az aprór
Ugrás a lap tetejére >>