Készítsünk világos rántást a vajból és a lisztből, majd öntsük fel a borral és a húslevessel. A sajtot finomra reszeljük, elkeverjük a tejföllel és a tej
A babot lábosba tesszük, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük. Hozzáadjuk a lereszelt hagymát, majd felengedjük vízzel, és készre főzzük. Ezután les
Forraljuk fel a húslevest, majd 15 perc alatt főzzük meg benne a felkockázott burgonyát. Forrósítsuk fel a zsírt, majd süssük rajta aranysárgára az apróra v
A zsírt és a lisztet kuktába tesszük, majd megszórjuk a pirospaprikával, és 1 liter vizet öntünk hozzá. Ezután beletesszük a feldarabolt húst, uborkát, rép
A lisztet megpirítjuk, majd a felfort tejjet hozzáöntjük, és hozzáadjuk a cérnametéltet. Lassú forralás után hozzáadunk vaníliás cukrot,citromhéjat, és eg
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, a céklát, az ecetet, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. Felöntj
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a cukrot és fűszereket. Felöntjük az alaplével, majd forr
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a csicseriborsót, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. F
Ugrás a lap tetejére >>