Gyros pitában receptHány személyre: 4 személyre
» 1 db KNORR Gyros Alap
fokhagymás dresszinggel
» 50 dkg sertés tarja
» 1 pohár Coop
joghurt» 4 ev?kanál Coop napraforgó étolaj
» 4 db pita
» friss zöldségek a tálaláshoz
Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 ev?kanál olajban,adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott húst,keverjük jól át és hagyjuk állni 1-2 percig.
Egy másik kever?tálban keverjük simára a
joghurtot a
fokhagymás dresszing alappal (a tasak vékonyabb része),majd fóliával letakarva hagyjuk állni a h?t?ben 5-8 percig. A bef?szerezett húst pirítsuk forró serpeny?ben,további olaj hozzáadása nélkül er?s lángon, kevergetve 8-10 percig.
Kínáljuk friss zöldségekkel,pitában vagy sült
burgonyával,a
fokhagymás öntettel meglocsolva.
Elkészítési id?:15-20 perc
Szerző:
Snifi Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>