Fél liter vizet kezdjünk el forralni és tegyük bele az összevágott vörös
hagymát, egy 
mogyoróhagymát, a felkarikázott répát és egy fűszercsokrot. Öntsük bele a bort és fűszerezzük 
sóval, valamint a szemes 
borssal. Takarékon pároljuk háromnegyed órán át, majd adjuk hozzá a halfejeket és további 20 percig rotyogtassuk. Ezután egy szitán szűrjük le és jól nyomkodjuk át.
A megtisztított homárt vágjuk ketté és pirítsuk meg 
vaj és 
olívaolaj keverékében, majd engedjük fel az alaplével és főzzük magas fokozaton negyed órán át. Ezután tegyük bele a feldarabolt póré
hagymát és az összevágott, maradék 
mogyoróhagymát, valamint a fűszercsokrot. Ízesítsük 
sóval, valamint 
borssal és negyed óráig pároljuk. Végül a kagylót, valamint a langusztát is dolgozzuk hozzá és néhány perc után tálaljuk.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>