Mike rib eye steakje díjnyertes fűszerkeverékkel recept
Hány személyre: 6 személyre
» A fűszerkeverékhez: » 4 tk. durva szemű tengeri só » 1 ek. durvára őrölt fekete bors » 1 tk. szárított oregánó » 1 tk. szárított kakukkfű » 1 tk. őrölt pirospaprika » 1 tk. finomra aprított fokhagyma » 6 rib eye steak, 2,5-3 cm vastaagon » növényi olaj » salsa verde vagy avokádósalsa
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. a fűszerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A steak mindkét oldalát kenjük be olajjal, és a fűszerkeverékkel. 20-30 percig pihentessük sütés előtt. Zárt grillsütőben süssük a húst 8-10 percig, 4-5 perc után fordítsuk meg, és süssük tovább. Amikor elkészült vegyük le a rácsról, és takarjuk le alufóliával, és pihentessük 3-5 percig. A salsa valamelyikével tálaljuk.
Elkészítési idő: 13-15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom