A halat vágjuk nagyobb darabokra, és egy kevés sós vízen főzzük meg. Amikor kihűlt a bőrét húzzuk le, a szálkáit szedjük ki, és a húst vágjuk apró darab
A kertben vagy grillen tüzet gyújtunk. A pisztrángokat a bőrös oldalukkal lefelé egymás mellé fektetjük, a hasukba egy-egy evőkanál olajat, 4 szelet citromot
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 395 kcal/1651 kj adagonként
A paradicsomot vágjuk be a tetején, aztán forrázzuk le, így már könnyen le tudjuk
A hallevet jól átfőzzük a sáfránnyal, majd 30 percre félre tesszük.
A felvágott újhagymát megpároljuk az olívaolajon, belekeverjük a bort, majd felöntjük
Keverjük egy edénybe lágy tésztává a lisztet, forró és hideg vizet, és az olajat. Gyúrjuk össze, majd vágjuk fel 16 darabra. Nyújtsuk ki kör alakú szeletek
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 100 kcal/414 kj adagonként
A leveszöldséget mossuk meg és aprózzuk fel egy lábasba. Ehhez adjuk hozzá a rombusz
A felkockázott májat sózzuk, borsozzuk, konyakot locsolunk rá, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a felkockázott zsemlét a bor és a tejszín keverékébe
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük először a hagymát, majd a paradicsomot, a citromot és rá a halat. a szömörcét, a kömé
Ugrás a lap tetejére >>