» 1 nagy vöröshagyma, vékonyra szeletelve » 1 nagy paradicsom, vékonyra szeletelve » 1 citrom, a végei levágva, és vékonyra szeletelve » 4 darab halfilé(15-20 dkg), pl. vörös sügér, » tengeri sügér, foltos tőkehal, leöblítve és » megszárítva » 1 evőkanál őrölt szömörce » 1 evőkanál őrölt kömény » 1 kiskanál só » 2 gerezd zúzott fokhagyma » olívaolaj
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. Egy tepsit kiolajozunk, beletesszük először a hagymát, majd a paradicsomot, a citromot és rá a halat. a szömörcét, a köményt, a sót összekeverjük és a halra szórjuk, majd a zúzott fokhagymával és az olívaolajjal meglocsoljuk. A tepsit lefedjük, és a sütőbe tesszük. Kb. 35 percig sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom