A felaprózott hagymát és a gombát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát is. Ezután felöntjük a hallével és a paradicsom levével, és beletesszük a parad
Fogunk egy tálat, beletesszük a tejbe áztatott zsemléket, majd hozzáadjuk a vajat, a csontvelőt, a sajtot, a megpirított gombát, a tojássárgájákat, a csombort
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből,
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből,
A halat, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk belőlük.
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a fűszerkeverékből,
A felkockázott zöldségeket az ecetes borban megfőzzük, közben a halat gőz felett puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldséges pácot, és
A halakat alaposan tisztítsd meg, majd bőségesen dörzsöld be sóval.Megfelelő méretű lapos edénybe fektesd bele.A vöröshagymát, lime- ot karikázd fel, a fokh
Ugrás a lap tetejére >>