A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot, a heleről
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet a fűszerekkel összekeverjük, és a sügérfiléket beleforgatjuk. Amikor az olaj már forró, a ha
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit és a paprikát. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 5-6 percig főzzük
Veszünk egy kuktát, felvágjuk a hagymát és a megolvadt zsírban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát és az apróhalat, majd ráöntünk 1,5 liter vizet
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 260 kcl/1092 kj adagonként
A vegyes tengergyümölcseit alaposan mossuk meg, és öblítsük le. Valamennyit vágjuk
Dukka:
Pirítsuk meg a koriandert-és a rómaiköménymagot, majd tegyük át mozsárba. Adjuk hozzá a pisztácia és a szezámmag felét, és törjük össze. Az egés
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a
Ugrás a lap tetejére >>