Egy lábosba töltjük a bort, fél csésze vizet, majd beletesszük a babérlevelet, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Az egészet felforraljuk, majd puhára főzzük
A halak felesleges részeit eltávolítjuk, majd húsokat felszeleteljük, besózzuk. Ezután a levágott fejeket, farkakat bográcsba tesszük a felaprózott hagymával
A felkockázott halat egy tálba tesszük, a citrom- és narancslevet,a narancs héját rátesszük, és folpackkal letakarva hűtőbe tesszük. Kb. 4-8 óráig állni ha
A fogast besózzuk, borsozzuk, majd vajon készre sütjük. Eközben a felszeletelt narancsot pirítani kezdjük, felöntjük a narancslével és pár csepp citromlével,
Serpenyőben megpirítom a kesudió felét, a másik felét pedig félre teszem. Amíg pirul a dió, az egyik narancsot meghámozom úgy, hogy az összes hártyát lesze
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat és a ha
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paprikát, a pürét és az alaplevet. Kb. 5 percig forraljuk, majd beletesszük a narancs levet,- héjat, a tész
A narancshéjat, a tárkonyt, a vajat és a petrezselymet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik, a grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csa
Ugrás a lap tetejére >>