A megtisztított hal felét vágjuk apró kockákra, a többi daráljuk finomra. A ledarált adagot a fűszerekkel és a tojásfehérjével alaposan elkeverjük. Dolgozzu
A halat 8-12 szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és felszeleteljük. a petrezselymet finomra vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk. Kevés olajat megmelegítünk, megpir
A mozsárban összetört fokhagymát, koriandert, chilipaprikát és sót összekeverjük a majonézzel és az olajjal, majd a hűtőben állni hagyjuk. Ezután a halakat
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A halat a bőrös felükkel felfelé egy sima felületre fektetjük, és a pestóval bek
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, felszeleteljük és pácoljuk sóval, borssal és a citrom levével. A vajon a felvágott sonkát és gombát megpi
A halat 1x3 cm-es darabokra vágjuk. Alufóliára helyezzük, úgy, hogy a darabok fedjék egymást.
A tenger gyümölcseit sóval és rozmaringgal ízesített vízben
A pontyot ledaráljuk, és aprított hagymával együtt megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a gombát, citromlevet, fűszereket, pár percig pároljuk, majd hozzákeverj
A grillsütőben a tüzet előkészítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük ol
Ugrás a lap tetejére >>