A kenyérszéleket levágjuk, vízbe tesszük, majd kinyomjuk belőle a levet. A lazacot lebőrözzük, felvágjuk és ledaráljuk a kenyérrel, majd hozzáadjuk a citrom
A paradicsomról leszedjük a héját és botmixerrel összepasszírozzuk. Felszeleteljük a bazsalikomot, rálocsoljuk a citrom levét és ezeket hozzáadjuk a paradicso
A halat becsomagoljuk, és egy-két órára mélyhűtőbe tesszük. Vízszintesen, kb. 3 mm vékonyra szeleteljük. Olívaolajjal 4 tányért megcsepegtetünk, a halat a
A lazacfiléket kerek alakúra formázzuk, sózzuk, leöntjük citromlével, morzsába forgatjuk és vajjal locsolgatva, roston készre sütjük.
Egy tálban összekeverjük a bort, a narancslevet, a kávét és az összes fűszernövényt, majd ebbe pácoljuk a lazacot. A zöldségeket megtisztítjuk, feldarabolju
A lazacokat egymás mellé tesszük a tepsiben, felöntjük a borral, majd 10 percig így főzzük, és félretesszük. Egy serpenyőbe tesszük a felaprózott hagymákat
A megtisztított spárgákat összekötözve főzzük meg sós vízben, majd a lecsöpögtetés után is tartsuk melegen. A lazacszeleteket 1-1 szelet szalonnába göngy
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 732 kcal/3076 kj adagonként
A lazacot aprózzuk fel. A piros csilipaprikát mosás után hosszanti irányban vágjuk
Ugrás a lap tetejére >>