A felaprózott hagymát az olajban megpirítjuk, majd beletesszük a felszeletelt halat, és így pároljuk. Pár perc múlva hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a
A sülő felesleges részeit eltávolítjuk, majd gerincénél szétnyitjuk, és itt besózzuk, borsozzuk. Ezután a két kemény tojást összetörjük, majd elkeverjük
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 211 kcal/880 kj adagonként
A halfilét daraboljuk fel. A burgonyát hámozás után szeleteljük fel, vékonyan. A v
Elkészítési idő: kb 55 perc és 40 perc sütés
Energiatartalom: 550 kcal/2301 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 220 fokra, légkeverés esetén 200 fok is
Elkészítési idő: kb 70 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2270 kj adagonként
A fokhagymagerezdeket mossuk meg, majd daraboljuk el. A leveszöldséget mosás után sz
A tortillakat töltsük meg 3-3 evőkanál krémsajttal, majd megszórjuk a lazaccal. Szórjunk rá ízlés szerinti őrölt fekete borsot, majd szépen tekerjük fel. A
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszínűre futtatjuk benne. A fokhagymát és a kapribogyót beletesszük, és még 1 percig p
A halat felkockázzuk, citromlevet locsolunk rá, negyed órát állni hagyjuk, majd besózzuk. Eközben a kukoricát vajon megpirítjuk, sózzuk, hozzáadjuk a felkocká
Ugrás a lap tetejére >>