A pontyot lesózzuk, lisztbe panírozzuk és megsütjük az olajban. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, paprikát, paradicso
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, barázdákat vágunk, négy fele szeleteljük és jól besózzuk. Lisztes, borsos, pirospaprikás keverékbe hempergetjük és taka
Melegítsük fel a grillt. Alufóliával béleljünk ki egy nem túl mély sütőformát, és kenjük meg kevés olvasztott vajjal. Keverjük össze a maradék vajat, a s
Futtassuk meg meg 1 evőkanál olívaolajon a felkockázott paradicsomot a zúzott fokhagymával.
A lisztet dolgozzuk össze a sóval, valamint borssal és hempergessük
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd megsózzuk, feltekerjük, megtűzzük és egy jénaiba tesszük. Vajból és lisztből rántást csinálun
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk a liszttel, és vajon kisütjük őket. Eközben a pirítósokat felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. A felkockázott szalonnát az olajaban megsütjük, tálra tesszük
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 388 kcal/1630 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk elkészíteni, a következőképpen
Ugrás a lap tetejére >>